Aşkın İki Yüzü-Yorum



  Skye, Titan kardeşlerin en nazik, en sıcakkanlı, en akıllı kişisidir. Yıllar önce annesinin ölümü sonucu babasını da aynı şekilde kaybedeceği korkusu ile babası ondan ne isterse yapmaktadır. Bunun anlamı ilk aşkından ayrılmak olsa bile. Gençlik yıllarında komşuları olan çiftçi Mitch Cassidy ile sevgili olan Skye, babasının para hırsı yüzünden kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek zorunda kalmıştır.

 Bu duruma yıkılan Mitch, asker olup SEAL ordusuna katılır. SEAL'daki 8. yılında bir savaşa girer ve savaş sonucu bir bacağını kaybeder. Böylece Teksas'a eski yaşantısına geri dönmek zorunda kalır.

 O 8 yıllık zaman diliminde Skye'ın bir kızı olmuştur ve kocası da vefat etmiştir. 8 yıl sonra birbirlerini gören ikili için yüzleşme vaktidir şimdi.

*******************************************

 Serinin ilk kitabının faciasından sonra bu kitap resmen ilaç gibi geldi. Titan kardeşlerden en sevdiğim kesinlikle Skye oldu. Seri boyunca kişiliğini en iyi şekilde geliştiren Skye'dır benim için.

 İlk kez Susan'ın bir kitabında erkek karaktere gıcık kapmadım. Mitch genel anlamda bende olumlu izler bıraktı.

 Kitabın kötü karakteri benim için ne Jed ne de Garth. En kötüsü küçük kardeş izzy denen salak. Bu arkadaş kelimenin tam anlamıyla bir o...u. Cidden hakaret anlamında söylemiyorum. İşi gücü erkeklerle düşüp kalkmak. Zaten ilk kitapta da bu özelliği gözümüze baya sokuldu. 2. kitapta sırf Skye'ı şimdiki koca adayından kurtarmak için yapmış bütün bunları, tabi yersen. Sonra belasını buldu ya bir şekilde, Ohhhh beter ol izzy!!!

 Neyse, izzy kaltağı hariç kitap genel olarak güzeldi.

 Puanım: 4/5


Yorumlar