Çok Uzun Bir Aradan Sonra


 Konuya nasıl başlayayım tam bilemedim, o yüzden şu an aklıma ne gelirse yazıyorum. 

 Öncelikle herkese kocaman selamlar. Umarım herkesin keyifler yerindedir. Bende de keyifler gayet yerinde.

 Sözde 1 ay kadar uzak kalacaktım buradan fakat bazı şeyler yazmamı engelledi. Fakat bunlar dış etmenlerden değil tamamen benden kaynaklanıyor.

 Bu huyu yeni edinmiş bulunuyorum ve hiç iyi bir şey değil: Üşengeçlik. Örneğin tatilde buraya dönüş yaparım diyordum fakat "Aman, yarın da yazarım. Dur yapmam gereken bir şey var." falan derken neredeyse 7 aylık bir ara oluşmuş. 😅

 Üşengeçliğin yanında çekimserlik de baş göstermeye başladı. Örneğin kendi ana blog sayfamı pek beğenmiyorum. Ya da şöyle diyim 10 sene önce olsa bu sayfadan memnun olurdum fakat gelişen teknoloji ile şu anda çok daha iyi ana blog sayfaları var. Hala blog başlığı yapmayı öğrenemedim daha doğrusu adımları anlasam da yapmakta zorlanıyorum :D Hal böyle olunca yazma isteği gelmesine rağmen sayfamı görünce keyfim kaçıyor. 

 Son olarak çoğu kitaba yorum yapmak istemediğim veya ne yazacağımı toparlayamadığım için de buraları bıraktım. Nedenini sonraki yazımda açıklarım.

 Blog arkadaşlarımdan arayıp soran olmasa hala blogla ilgilenmezdim. Öneri Makinesi, Deeptone, Hayata Dair Her Şey (Şule ile 1000kitap'ta ufak bir sohbetimiz olmuştu) ilgileri için teşekkür ederim. Aranızda adını söylemeyi unuttuğum varsa lütfen bana hatırlatın.

 Fakat Bücürük ve Ben'e ayrı paragraf açmazsam olmaz. 7 aylık ayrılık boyunca Müjde Abla güzel dilekleri ve desteği ile yanımda bulundu. Kendisine karşılığını veremediğim için fazlasıyla üzgünüm. :( Artık ayrılık bitti Ablam. Söz bir daha bu kadar çok ara açmayacağım.

 Şimdilik durumlar bu şekilde. Üzerimdeki ölü toprağı atmam için ufak ufak yazmalara başlamak en doğrusu. Yeni yazılarda ve yorumlarda görüşmek dileğiyle.


Yorumlar

  1. Var ya, önce bendeki yorumunu gördüm. O sırada benim hikayenin son düzenlemeleriyle meşguldüm çünkü, şöyle bir tıkladım ama hiç aklımda böyle bir sürpriz yok tabii...baktım yorum gelmiş ve Belle'in Kütüphanesi yazıyor! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim yüksek sesle:)))Çok sevindim, hakikaten çok sevindim, daha dün akşam senin sayfandaydım ben, hüzünlü gözlerle baktım hani bir haber var mı diye...:( Kocaman bir HOŞ GELDİNNNN diyorum, sefalar getirdin, bir daha böyle ayrılıklar olmasın, sayfa tasarımını filan hiç takma bak ben hiç anlamam, blogger hazır şablonu bazen değiştiririm o kadar:)))şu haliyle bile gayet güzel, sade, şık. Zaten önemli olan içerik her zaman.
    Neyse çok sevindim tekrar, beni de yazında anmışsın sağol:)
    Görüşmek üzere, kal sağlıcakla...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :D 2 yazı yazdım, moral olarak daha iyi oldum. Bir de senin cümlelerle uçuşa geçtim Ablam. Yok, bir daha bu kadar uzatmayacağım arayı. Hatta şu an 3. yazıya da başladım ama onu büyük ihtimal yarın yayınlarım :)

      Sil
  2. Hahah, gifler süper özellikle sonuncusu :). Ben teşekkür ederim güzel yorumun için, ayrıca özlemiştik iyi ki döndün, bu mimle dönmen de ayrı mutlu etti tabi :). Artık bol bol kitap yorum, yazı bekliyoruz, bu kadar ara olmasın umarım :=) Bol bol sevgi gitsin benden sana :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bundan sonra bu kadar arayı uzun tutmam. Ara verince soğuduğumu fark ettim. Yavaş yavaş dönüşleri yapmaya gayret edeceğim. Sevgiler :)

      Sil
  3. Hoşgeldiiin^^ Yokluğunda aklımdaydın hep ama üşengeçlik, unutkanlık ve benzeri hayırsız özelliklerimden ses edemedim hiç. Hatta 3 adet tarihi aşk romanı okudum, dönmen ve konuşmak için can atıyordum :D
    İnsanın bazen böyle aralara ihtiyacı oluyor. Bomba gibi döndüğüne eminim :))
    Bu arada çok bir şey bildiğim söylenemez ama blog temanı değiştirmek istersen elimden geldiğince yardımcı olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :D İnan bana seni çok iyi anlıyorum. O üşengeçlikler blog açısından hala üzerimde ama yavaş yavaş halledeceğim umarım :)

      Ne zaman istersen mesaj at bana. Zaten 2017'de düzgün historical kitap çıkarmadılar isyanlardayım, bari eski güzellikleri yad edeyim. :D Önce şöyle düzgünce toparlanayım sonrasında tema konusunda sana danışabilirim :) Hatta toparlanmamı senin pazar 6'lılarınla yapmayı düşünüyorum, yine güzel maddeler ortaya çıkmış ;)

      Sil
  4. Hoş geldin :-) Seni çok özledik. Blogumu takip ettin mi bilmiyorum ama en az 3-4 yazımda adın geçti. Bloga yazmama nedeninin üşengeçlik olduğunu bilseydim gelir kızardım sana. Dönmen için ısrar ederdim. Bloga ara verenlerin özel sebepleri olabiliyor diye bir şey dememiştim. Neyse bir daha ara verirsen çekinmeden yazacağım :-)

    Bence blogun gayet güzel. Ben çok şaşalı, gösterişli blogları sevmiyorum. Sadelik arıyorum. Kendine güzel bir başlık resmi yapsan ya da yaptırsan yeterli bence.

    Yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk 😊 Bir daha bu kadar ara yok izci sözü 😁 Özel sebep olarak ancak dersleri gösterebilirim, bu dönem biraz ağırdılar. 😀 Şu blog işlerini azıcık düzelteyim başlığa da sıra gelecek diye umuyorum.

      Sil
  5. Hoş geldin tekrar. Benim de ne yaptığım belli değil ayda yılda bir yazıyorum :-D Yorum yapmaya yapmaya insanın yazası kaçıyor ya. Ben senin yorumlarını zevkle okuyorum, eklediğin gifleri, verdiğin tepkileri, tabiri caizse bazen karakterlere çemkirmelerini seviyorum :-D Bu arada 1000K'daki kullanıcı adın ne ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeniden hoşbulduk 😁 Aynen blogla ilgilenmeyince kendimi başka şeylerle oyaladım sürekli.

      Bayadır yazmayınca yazdıklarım gözüme iyi görünmemeye başlamıştı. Ama beğenildiğini görmek çok mutlu etti. Karakterlere çemkirmem yeni dönemde de devam edecek 😂 1000kitap kullanıcı adım Maggie diye geçiyor 😊

      Sil
  6. Hoşgeldin o zaman birdaha gitmeyesin 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk, bir daha bu kadar arayı uzatmayacağım 😀

      Sil
  7. Bende blog ana başlığımı ya da arka planımı beğenemiyorum tam olarak istediğim gibi olmuyor sık sık değiştiriyorum ve tam tersine eski blogları tasarımları daha çok beğeniyorum bende:) tekrar hoş geldin bende sen yazmasan da arada seni vkitaptan stalklıyordum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :D Hiç olmazsa sen değişim yapabiliyorsun, ben hala öğrenemedim nasıl yapıldığını :D

      Sil
  8. kontrol ettim deee, benim mimleri yaptın sen, küçük bir mim ve sinema mimi, bir de bu günlerde yaptığımız, soru etkinliği mimi vardı. belki onunla mimlenmişsindiir :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder